BROODJE GERRY

BROODJE GERRY lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 51 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje Gerry. Meer weten? Ontdek meer

28 mrt 2022 om 21:21 Alsof je het ter plekke eet. Eten dat warm hoorde te zijn was warm en goede bezorging!
15 mrt 2022 om 16:21 Dan krijg je de mogelijkheid om een bezorgtijd in te vullen, maar dan komen ze vervolgens nog 75 minuten te laat.
2 mrt 2022 om 15:19 Geen goede service. K kreeg een persoon aan de lijn die zegt dat er geen bestelling van mij is binnengekomen, terwijl ik net had besteld. Wilde namelijk mijn adress veranderen, maar dat ging niet daardoor.
23 dec 2021 om 2:34 Levering redelijk op tijd. Besteld voor 3 mensen en alles wat ik zou eten/drinken is niet geleverd. Geen belcontact mogelijk voor nalevering. Terugbetaling na mail aan thuisbezorgd. Geen lunch. Mijn 1e en laatste keer bij beide partijen.
29 okt 2021 om 15:35 Ze gaven zelf aan dat de bezorging maar 20 min zou duren, vervolgens 1 uur en 5 minuten gewacht.. broodjes waren wel prima. Niet bestellen tijdens de lunchtijd tenzij je langer dan een uur wilt wachten
28 jul 2021 om 23:05 Lekker en snel en vers zeker herhaling vatbaar
2 jul 2021 om 13:55 Hele lange bezorging.... niet bestellen voor een lunch
21 jun 2021 om 23:09 Meerdere malen gebeld helaas geen gehoor. Na een uur pas geleverd gekregen terwijl ze zelf 20 min aangeven. Opmerkingen worden niet gelezen! Pizza niet lekker harde stukken en te vettig. salami halal niet te eten sorry! Bollen niet lekker! En t was gelekt